23948sdkhjf

Midform Holding erhverver SIS USA Inc.

Midform er en af de ledende producenter af innovative løsninger til den globale møbelindustri og har netop erhvervet aktierne i SIS USA Inc., der sælger ergonomiske møbler i høj kvalitet med anvendelse på kontor-, helse- og uddannelses-markedet i USA.
Midform Holding ApS, som også ejer Midform A/S, har erhvervet SIS USA Inc.

Midform er en af Danmarks ledende producenter af innovative formspændte produkter og forsyner toppen af danske møbelfabrikanter med et bredt sortiment af formspændte komponenter.

SIS USA Inc., som var ejet af SIS International før salget til Ejendomsselskabet af 30.9 2006 ApS, sælger og markedsfører danske kontor- og skolemøbler over hele USA og Canada.

Ved erhvervelsen opnår Midform et stærkt fodfæste i det voksende amerikanske kontraktmarked. I forlængelse af at komme tættere på nuværende og potentielle amerikanske kunder og udruste dem med en bedre logistisk service og kortere leveringstider, forventer Midform også at aftalen giver fordele til danske kunder og partnere, der har til hensigt at vokse i USA.

- Denne erhvervelse giver god strategisk mening for os på dette stadie i vores udvikling, siger Claus Hansson, der er ejer og administrerende direktør for Midform.

- SIS USA er en velkørende virksomhed med et omfattende salgsnetværk indenfor såvel kontrakt som uddannelsessegmenterne. SIS USA er særdeles velkonsolideret med en soliditet på mere end 80% og havde i det netop afsluttende regnskab en omsætning på mere end 10mio. dollars. Vi håber at kunne bygge videre på denne succes - og også at tillade nogle af vores danske og skandinaviske partnere at blive en del af det.

Administrerende direktør for SIS USA, Alan Morse, er entusiastisk omkring det nye ejerskab:

- Denne aftale sikrer, at vi kan fortsætte med at udbygge vores eksisterende virksomhed og tilføje mere i takt med vores vækst. Jeg har handlet med skandinaviske produkter på kontraktmarked i USA i mere end 25 år, og jeg er spændt på at arbejde sammen med Claus omkring den videre udvikling i USA. Han forstår det amerikanske marked, da han har boet og arbejdet her i to år, og ydermere har han et stærkt netværk i Skandinavien, der tillader os at træde ind i attraktive partnerskaber. Vi ser frem til at udvikle de synergier, som det nye ejerskab gør muligt.

SIS USA fortsætter med at anvende de nuværende leverandører herunder SIS Functional Furniture og Rufac A/S.

Kilde: Midform Holding ApS

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078