23948sdkhjf

Fynsk møbelproducent har succes i USA

Producenten af hæve/sænke-borde Midform Holding har i de seneste par år sikret sig en fantastisk position på det amerikanske møbelmarked.

Det skriver Fyens.dk

Virksomheden, der er en fynsk-amerikansk konstellation, lander millionoverskud i 2015/2016 - faktisk lander resultatet før skat på 41,9 mio. kr. mod 24,8 mio. kr. året før. Samtidig er bruttoresultatet 25,3 procent højere end året før. 

Direktør og medejer af koncernen Claus Hansson forventer at overskuddet bliver væsentligt større til næste år. 

Fremgangen kommer ikke af sig selv

Midform henter en stor del af sin omsætning og overskud på det amerikanske marked - og fremgangen kommer ikke af sig selv.

Midform har som nogle af de første tilpasset sine hæve-sænkeborde til de amerikanske kontorer, hvor medarbejderne sidder i cubicles, små aflukker. Derudover har koncernen et helt særligt forspring i forhold til konkurrenterne.

- Vi kan have store projekter, hvor vi skal forsyne en hel bygning med møbler. Vi har udviklet en evne til at pakke og distribuere møblerne, så de rette farver ankommer til en rette etage med de rette reservedele. Det gør det let for montørerne at stille op og sikrer os en god position i forhold til konkurrenterne, siger Claus Hansson.

Midform Koncernen består af Rufaci Rudkøbing, hvor al metalarbejde og malearbejde foretages; Midform i Middelfart, hvor 12 ansatte laver trædelen af møblerne, samt SIS USA, der sælger projekterne i USA.

Nye samarbejder

For at styrke sig yderligere på det amerikanske marked har Midform netop indgået et samarbejde med arkitekt- og livsstilsvirksomheden Gensler i USA. Aftalen er baseret på lanceringen af et helt nyudviklet hæve-sænke-bord.

Samtidig har Midform indgået en aftale om at afsætte sine produkter gennem Amazon.com.

Midform forventer at hente en del vækst gennem disse to nye salgskanaler.

Midform Holding Aps
 mio. kr. 2015/2016 2014/2015
Bruttoresultatet 74,0  59,0 
Resultat af primær drift 45,1  28,9 
Resultat før skat 41,9  24,8 
Årets resultat 30,3  17,5 
     
     
Antal ansatte 40   
Regnskabsåret blev afsluttet 30. september 2016.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109