23948sdkhjf

FurnID modtager hæder på hæder

Den unge danske designertrio FurnID modtager hæder på hæder for deres produkter og kaster sig gerne ud i nye udfordrende produkter.
Siden Morten Kjær Stovegaard, Bo Strange og Sara Vinther Marthinsen i 2006 startede tegnestuen FurnID, har de høstet megen ros for deres produkter, skriver Berlingske Business.

På Copenhagen International Furniture Fair deltog de i konkurrencen om at tegne et integrationsmøbel med briksen Dekka, der dog ikke vandt konkurrencen, men derimod modtog Bo Bedres pris for messens mest interessante møbel.

Tidligere på året deltog de på møbelmessen i Stockholm med stolen Droid og folde-ud-sofabordet Add og fik her utrolig megen opmærksomhed. Siden hen har firmaet Engelbrechts indledt et samarbejde med trioen om produktion af Droid.

For tiden arbejder FurnID med en unisexhøjtaler, der hverken er maskulin eller feminin; en lampe med indbygget lysterapi og en arbejdsstation med hæve-sænke-funktion, der samtidig skal tage højde for, at den ene bruger af arbejdsstationen er hørehæmmet.

- For et halvt år siden havde vi måske sagt nej til sådan en stor opgave, men i dag føler vi os stærke nok til at kunne klare den. Vi har med tiden lært, at der altid et eller andet sted sidder en ekspert, der ved en masse om netop det, du mangler at vide noget om. Og at de er meget villige til at hjælpe, en hjælp vi meget gerne tager imod, fortæller Sara.

Trioen håber på en dag at blive et lige så naturligt valg for danskerne, som Arne Jacobsen og Wegner har været det i årtier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063