23948sdkhjf

Nye designs fra FurnID i 2008

Tegnestuen FurnID ser endelig ud til at have fået foden inden for hos producenterne. Trioen glæder sig til 2008, der byder på 10 nye designs samt en møbelmesse i Milano til april.
Morten Kjær Stovegaard, Sara Vinther Martinsen og Bo Strange er trioen bag den to år gamle tegnestue FurnID, der lægger navn til hæve-sænke-borde, en kunstfærdig briks og opkvikkende lamper. Nu ser det ud til, at de tre endelig har knækket koden til, hvorledes man får foden inden for hos producenterne.

2008 tegner til at blive et super år for FurnID.

- Vi forventer at få omkring ti produkter ud i år. 2008 bliver et blæret år. Vi har fundet nogle producenter, der er superåbne og positive, og som godt kan se, at vi bidrager med noget nyt, fortæller Sara Vinther Martinsen.

Blandt samarbejdsvillige producenter er Holmris Office, Fritz Hansen og Illums Bolighus. Sammen med Holmris Office arbejder trioen på et endnu hemmeligholdt kontor-koncept.

Udover det spændende samarbejde med en række producenter er FurnID også udvalgt til at deltage på møbelmessen i Milano i april. Sammen med syv andre designere deltager de i konceptet Grand Danois , der er et nyt projekt, der første gang indtager Milano-messen.

Herudover håber de tre på, at 2008 også bliver året, hvor indtægterne fra diverse royalties begynder at tikke ind på kontoen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078