23948sdkhjf

Howe sætter mere Arne Jacobsen i produktion

Den succesfulde introduktion af ”Tungen” har givet blod på tanden i Middelfart-virksomheden, som nu har genoplivet endnu en Arne Jacobsen-stol, som lanceres med en markant ’grøn’ profil.
Munkegaardstolen, også kendt som ”Myggen”, vil fra den 1. december indgå i Howes sortiment. Den særprægede stabelstol er designet af Arne Jacobsen i 1955 og har sine rødder i Munkegaardskolen, som Arne Jacobsen også designede. Det samme var tilfældet for "Tungen", som Howe tog i produktion sidste sommer - i øvrigt i samarbejde med Arne Jacobsens barnebarn, Tobias Jacobsen.

- Den succesfulde introduktion af ”Tungen” i foråret 2013 gav os muligheden for at relancere endnu en Arne Jacobsen-stol, og vi er meget spændte, da vi ser et stort salgspotentiale i Munkegaardstolen, siger Lars Bruntse, Sales & Marketing Manager i Howe.

Stolen blev introduceret for den internationale møbelbranche under sidste måneds Orgatec i Köln og skal først og fremmest bidrage til at styrke Howes position som leverandør til restauranter, kantiner, hoteller og uddannelsesinstitutioner.

Ifølge Lars Bruntse har Howe taget den oprindelige stol fra 1955 og bragt den ind i det 21. århundrede ved at gøre den bæredygtig, stærkere og mere holdbar. Den nye udgave af "Myggen" designet, så de enkelte dele kan skilles ad med henblik på genanvendelse. Desuden er træet FSC-certificeret, og der er anvendt trivalent krom, som holder længere, og som ikke udgør en helbredsrisiko.

- Dét, som vi har skabt, er en miljøbevidst stol; en stol, som bevarer den originale æstetik, men som nu også er bæredygtig – ligesom alle designs i dag bør være, siger han.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094