23948sdkhjf

Howe får diplom på det: Møbelfabrikken er en af Danmarks bedste arbejdspladser

Den odenseanske møbelvirksomhed, Howe, er igen i år blevet kåret til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser med en flot 2. plads i kategorien Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser.

Howe var oppe imod 134 andre virksomheder, da organistationen Great Place to Work for nylig offentliggjorde resultatet ved en stor gallamiddag i Cirkusbygningen.

Det er sjette gang, at Howe deltager og alle gange har man opnået en top 5 placering.

I 2013 fik Howe en topplacering som nr. 1. Møbelvirksomheden deltager i kategorien ”Mindre Arbejdspladser”, som dækker over virksomheder med mellem 20-49 ansatte. HOWE er en international virksomhed med 21 ansatte i Danmark og 29 ansatte uden for landets grænser.

- Vi er meget stolte over 2. pladsen i år og over igen at være blandt de bedste arbejdspladser i Danmark. Men i bund og grund er placeringen ikke afgørende for os. Det, som betyder noget, er at få belyst de områder, hvor vi kan udvikle os og blive en endnu bedre”, fortæller adm. direktør Michael Jacobsen.

Hos Howe er der stor fokus på medarbejdertilfredshed og kultur, hvilket bl.a. ses i Howes mange udvalg og tiltag. En eventgruppe planlægger forskellig events for medarbejdere såvel som for medarbejdernes familie. En værdigruppe, som sætter fokus på virksomhedens fem værdier. Og det senest tiltag er udnævnelsen af en Kulturminister, som har til fokus at sprede Howe-kulturen på tværs af afdelinger og lande.

- Det, som gør Howe til en unik arbejdsplads, er den fantastiske og ubøjelige vilje blandt kollegaerne i Danmark til at holde fast i fællesskabet på trods af mange store forandringer det forgangne år. Viljen til at bibeholde den gode, positive tone i hverdagen, krydret med skøn, skæv humor. Vi ér en familie hos Howe, siger marketingkoordinator Anette Hagemann Ribold.

Netop det stærke fællesskab og sammenhold er særligt kendetegnende for Howe, mener hun.

Der er over tid er opstået begrebet ”Howe-familien”, hvor der altid er masser af initiativer til at styrke fællesskabet, som eksempelvis fredagsbar og frikvarter i haven.

- Disse initiativer gør, at medarbejderne har lyst til at tilbringe tid sammen - også uden for arbejdstid. Det er ret unikt.

Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11