23948sdkhjf

Bøjelig MDF til Aros

Keflico har været på en noget anderledes opgave i forbindelse med en særudstilling på Aros Kunstmuseum. Udstillingen åbner i næste uge - få en forsmag her.
Keflico A/S fik i foråret 2014 en særligt spændende og anderledes forespørgsel fra Aros Aarhus Kunstmuseum i Aarhus, der skulle bruge en større mængde MDF til en særudstilling med billedkunstneren Michael Kvium.

Den nordjyske leverandør af hårdttræ og plader samarbejder med mange forskellige virksomheder, men Michael Kviums udstilling udmærker sig alligevel som et af de mest unikke projekter, som virksomheden har været en del af.

Udstillingen er bygget op fra bunden som en totaludstilling. I en labyrintisk arkitektur, formet som et øre, anvendes rillet MDF til at udstille Michael Kviums maleri-serie ”Fools”, bestående af 202 enkeltstående værker. Et interessant og anderledes projekt, som forventes at tiltrække stor opmærksomhed.

- De gange Michael Kvium har udstillet sine værker på Aros har det altid været en stor succes – endda nogle af de bedst besøgte udstillinger i Aros’ historie. Vi estimerer derfor, at udstillingen vil tiltrække sig rigtigt meget opmærksomhed, omkring ca. 160.000 besøgende, siger museumsinspektør Pernille Dinesen.

Den rillede MDF, også kaldet ”MDF Form”, anvendes typisk til møbler, inventar, højttalere, buede diske og lignende. Den rillede MDF er således et oplagt valg til Michael Kviums specielle udstillingsarkitektur. MDF Form produceres ved, at man fræser de fine riller ned i en almindelig MDF.

Det færdige resultat kan opleves på Aros fra den 11. oktober 2014 til den 15. februar 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109