23948sdkhjf

Kvartalsregnskab skal speede salgsprocessen op

DLH-direktør Kent Arentoft håber, at en forbedret driftsindtjening i første kvartal kan være med til at sætte skub i koncernens salgsproces.
DLH forbedrer driften i første kvartal, der dækker perioden fra 1. januar til 31. marts 2014. EBIT blev et underskud på 8 mio. kroner i første kvartal i år, hvilket er et fald fra minus 13 mio. kroner i første kvartal sidste år til. Forretningsenhederne realiserede tilsammen en omsætning på 399 mio. kroner i årets første tre måneder mod 425 mio. kroner i samme periode sidste år.

I kvartalet lykkedes det endvidere at reducere de faste omkostninger med 7 mio. kroner, mens koncernens nettorentebærende gæld blev nedbragt til 198 mio. kroner.

- Vi har forbedret indtjeningen i vores driftsenheder og yderligere nedbragt vores net working capital og rentebærende gæld. Resultatforbedringen i første kvartal, som plejer at være svagt, glæder mig, siger administrerende direktør Kent Arentoft i en kommentar til regnskabet.

Koncernen er i gang med at sælge ud i Nordic, Østeuropa, Global Sales Asien/Afrika og Frankrig og samtidig afvikle forretningsenhederne i Indien, Mellemøsten og Den Tjekkiske Republik, og derfor er Kent Arentoft ekstra glad over fremgangen

- Vi har fortsat gang i flere forskellige strukturerede salgsforløb i overensstemmelse med vores nye strategiplan, og her vil de forbedrede resultater være en hjælp, supplerer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109