23948sdkhjf

Flere priser til den danske møbelbranche

Howe og Trip Trap er begge med på listen over modtagere af dette års Red Dot Award.
At selv små møbler kan have store armbevægelser, er slået fast på fornemmeste vis med dette års Red Dot Award. Efter en omfattende evaluering af 4.815 designs fra hele verden har de 40 design-eksperter i Red Dot juryen tildelt Trip Traps ’Georg’-skammel en plads blandt vinderne i kategorien product design.

For den nordjyske virksomhed er prisen et symbol på de senere års strategiske udvikling fra klassisk dansk havemøbelproducent til international designvirksomhed. Trods sin beskedne størrelse efterlader den lille skammel et stort indtryk, som man ikke går fejl af. Og det er den slags indtryk, Trip Trap sigter efter, når de i designafdelingen sammensætter kollektioner til kommende sæsoner:

- Jeg var ikke tvivl om, at der lå et stort potentiale i den lille skammel, første gang jeg så den, og i dag er Georg praktisk talt lige så stor del af Trip Trap familien som alle os, som arbejder her, fortæller Malene F. Urup, kreativ direktør hos Trip Trap.

Den lille skammel, som er designet af Christina Liljenberg Halstrøm, har allerede vundet to internationale designpriser i år. Udover Red Dot Award vandt ’Georg’ også Design Plus – prisen for innovativt design under Ambiente-messen i Frankfurt.

Tredje pris til Howe-stol
Også fynske Howe kan glæde sig over en Red Dot Award for stabelstolen ’SixE’, som er designet af britiske PearsonLloyd. Red Dot-prisen er den tredje internationale designpris, som SixE vinder inden for en kort periode.

Udover Red Dot Award er SixE blevet kåret som ’Best of Best’ til ’Interior Innovation Award’ ligesom stolen har vundet ’Green Product Award’ – begge i Tyskland.

1.120 produkter har i år fået Red Dot Award. Herudover er 72 blevet udvalgt som 'Best of the Best', her i blandt to danske bidrag, som tidligere på ugen er omtalt her på Wood Supply.

Læs mere i artiklerne:
International designpris til ny dansk børnehøjstol
Dansk designer vinder international toppris
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125