23948sdkhjf

International designpris til ny dansk børnehøjstol

Nomi fra danske Evomove udmærkes med en ’Red Dot: Best of the Best’.
Tirsdag kunne Wood Supply fortælle, at designeren Thomas Pedersen er blevet tildelt en ’Best of the Best’-pris for spisebordsstolen DELI under dette års Red Dot Award.

Men Thomas Pedersen er ikke det eneste danske islæt blandt de 72 udvalgte Best of the Best-vindere. Også børnehøjstolen Nomi – udviklet af Evomove i samarbejde med den norske designer Peter Opsvik – er blandt vinderne.

- Vi er naturligvis meget stolte og beærede over denne pris, som er en vigtig anerkendelse af vores arbejde, siger Jan Andersen, bestyrelsesformand og medejer i Evomove.

Forud for lanceringen af Nomi er gået tre års udviklingsarbejde med ambitionen om at skabe verdens bedste børnehøjstol. Ifølge Jan Andersen har de danske forbrugere givet stolen en fantastisk modtagelse, og Evomove har dermed for alvor meldt sig ind i kampen på et marked, som i mange år har været domineret af den velkendte Tripp Trapp-stol – designet af selvsamme Peter Opsvik tilbage i 1972. Den norske designer fyldte tirsdag 75 år.

- Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre fødselsdagsgave end at modtage designbranchens mest prestigefyldte pris, siger Peter Opsvik.

I alt er 72 af de 4.815 deltagende produkter blevet udmærket med den eksklusive ’Red Dot: Best of the Best’, mens 1.120 har fået en traditionel ’Red Dot’. Produkterne er blevet bedømt af et ekspertpanel bestående af 40 fagfolk fra hele verden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078