23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn melder ud om markant opkøb

Opkøbet gør det muligt for klassikerproducenten at kontrollere egne forsyningskæder

I sidste uge kunne Wood Supply dele nyheden om, at Carl Hansen & Søn havde været på opkøb i Jylland. 

I opkøbsvognen lå den sønderjyske belysningsvirksomhed Okholm Lighting. 

Nu sætter melder den fynske klassikerproducent officielt ud om købet i en pressemeddelelse, hvor ejerleder Knud Erik Hansen sætter ord på ambitionerne bag overtagelsen. 

- Okholm Lightings mangeårige erfaring på belysningsområdet komplementerer Carl Hansen & Søn's møbelproduktion perfekt og styrker vores position som multidisciplinær designvirksomhed yderligere, udtaler han. 

Okholm Lighting er specialiserede i skræddersyede belysningsløsninger til kontraktmarked. Som en følge af opkøbet vil virksomheden fremover også producere Carl Hansen & Søns belysningsarmaturer, men ellers fortsætter driften som vanligt - dog under det fælles navn Carl Hansen & Søn. 

- Vi er meget glade for opkøbet af Okholm Lighting, idet vi nu har mulighed for at producere vores belysningsarmaturer in-house og dermed kontrollere hele forsyningskæden, uddyber direktøren.

- Et perfekt match

Hos det nu forhenværende Okholm Lighting er den tidligere ejer Peter Okholm, stolt af det nye tilhørsforhold. 

- Det er et perfekt match, som vil give nogle meget spændende synergier. Og det glæder mig meget, at vi kan fortsætte og udvikle vores nuværende setup overfor det professionelle marked samt blive en aktiv spiller på det private marked, udtaler han. 

Wood Supply arbejder på at indhente yderligere kommentarer fra Knud Erik Hansen, som i januar annoncerede, at han går af som direktør efter 20 år på posten i 2025. Du kan læse, hvem der skal overtage posten her. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096