23948sdkhjf

Typehusfirma sætter ny direktør i front for projektsatsning

Efter mere end 35 år i firmaet kan Ole Brink Jensen kalde sig direktør for projektbyggeri hos Eurodan-Huse

Det familieejede typehusfirma Eurodan-Huse vil have en større bid af rækkehus-markedet, og familiefirmaet sætter derfor en særdeles erfaring herre i fornt for projektafdelingen.

Ole Brink Jensen, der har mere end 35 års hos Eurodan-huse bag sig - heraf de seneste 21 år som regionsdirektør, er nu udnævnt til direktør for projekter.

- Frem for at have private bygherrer i Østdanmark som mit fokusområde, vil jeg nu dedikere min tid og ekspertise til de professionelle bygherrer spredt over hele det danske landskab, skriver Ole Brink Jensen blandt andet om de nye udfordringer på det sociale medie LinkedIn.

Med den nye direktør i front vil Eurodan-Huse fylde det hul, som den store husbygger vurderer, der er i markedet for rækkehusbyggeri. Her skal Ole Brink Jensen blandt andet integrere succesfulde elementer fra enfamiliehusbyggeri i projektbyggeriet.

- Vi er glade for at have Ole som leder af vores nye landsdækkende projektafdeling. Hans enorme forståelse for branchen vil være afgørende for at realisere vores vision om at udvide vores projektbyggeri, lyder skudsmålet fra adm. direktør Thomas Dahl i en pressemeddelelse.

Som led i omorganiseringen har den store sønderjyske husbygger også ansætte Thomas Haagendrup som ny regionsdirektør i Østdanmark.

Han har tidligere været afdelingsleder i virksomheden og vender nu tilbage efter af have være en årrække hos den store konkurrent Huscompagniet. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109