23948sdkhjf

Forbes-skribent: Dansk møbelhygge skaber virksomhedsproduktivitet

Dansk møbelhygge i internationale virksomheder skaber ikke bare god karma, men også god bundlinje skriver Forbes faste klummeskribent Soulaima Gourani

I det internationale erhvervsmagasin Forbes slår Soulaima Gourani nu til lyd for, at dansk møbelhygge er en ”strategisk nødvendighed”, hvis man vil højne produktivitet og fastholde kernemedarbejdere.

Udover at være aktiv i Silicon Valley, er Soulaima Gourani også vært for programmer på World Economic Forum og forfatter i ’en halv mio. solgte eksemplarer’-klassen.

I Forbes argumenterer Gourani for, at hygge er mere end gode stunder i familiens og venners selskab. Det er også et fænomen, som har sin berettigelse i virksomheder, ”hvor en varm og imødekommende atmosfære” kan være afgørende for medarbejdertilfredsheden.

”At tilføre hygge til et kontorlandskab kan højne medarbejdertilfredshed og skabe en følelse af hjemhørighed”, skriver Soulaima Gourani.

Videre gør Gourani opmærksom på, at ”en visuelt tiltalende arbejdsplads kan inspirere til glæde og produktivitet. Danske virksomheder prioriterer ofte designelementer på kontoret, der bidrager til medarbejdernes tilfredshed, såsom møbler, naturligt lys, grønne planter og fællesarealer.”

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079