23948sdkhjf

Køkkenkæde tager afsked med direktør efter 29 år

Efter 29 år hos Vordingborg Køkkener forlader Hjalmar Skovholm Hansen posten som adm. direktør.

Det oplyser køkkenvirksomheden torsdag i en pressemeddelelse.

Her lyder det, at den mangeårige direktør af helbredsmæssige årsager selv har valgt at takke af på direktørposten, og fra køkkenkæden sender man rosende ord i retning af den afgående frontmand.

”Hjalmar Skovholm Hansen har medvirket til at skabe Vordingborg Køkkenets succes gennem de sidste 29 år og har bidraget til, at Vordingborg Køkkenet er en af de stærkeste spillere i køkkenmarkedet. Han har stået i spidsen for at vækste og løfte virksomheden både i forhold til produktion, salg og butikker,” skriver Vordingborg Køkkenet.

I første omgang tiltræder Kim René Gottenborg Jacobsen rollen som konstitueret direktør, og parterne har aftalt, at Hjalmar Skovholm Hansen forsat skal være tilknyttet Vordingborg Køkkenet i en ny rolle som Senior Advisor.

”Begge parter er glade for, at Hjalmar Skovholm Hansen vil bidrage med sin erfaring og know-how, så Vordingborg Køkkenet fortsat vil stå stærkt i mange år,” skriver køkkenkæden.

Ligeledes benytter bestyrelsen bag Vordingborg Køkkenet lejligheden til at takke den afgående direktør for ”mange års god og loyal indsats”.

Wood Supply arbejder på at indhente en kommentar fra Kim René Gottenborg Jacobsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094