23948sdkhjf

Fynsk møbelfirma har samlet produktionen i Letland

Den fynske leverandør til møbelindustrien, Haugaard Company har effektiviseret sin produktion ved at samle produktionen tre steder i Letland til et sted.

Produktionen er samlet i en 11.000 kvm stor fabrik i byen Jelgava, som ligger 40 km sydvest for hovedstaden Riga.

- Vores nye setup betyder, at vi i dag har samlet alle produktionsaktiviteterne under et tag i en topmoderne, effektiv produktion, hvor vi har haft hensynet til miljø og klima meget højt på agendaen. Det betyder, at vi nu for alvor kan skrue op for vores 'One Stop'-koncept, hvor vi tilbyder kunderne totale løsninger med fuld service gennem hele værdikæden, fortæller adm. direktør Michael F. Nielsen.

- Vi nu er vi i en situation, hvor vi er flyttet til en topmoderne produktion, og vi kan tage flere typer af ordrer ind, end vi kunne før, og jeg er overbevist om, at det er et styrket Haugaard, som vi ser i dag, siger han.

Haugaard Company har udvikling og design i hovedsædet i Kappendrup på Fyn. Her foregår også rørlaserskæring og rørbukning. Men hovedparten af produktionen foregår i Letland.

Flere af Haugaards større kunder har ifølge Michael F. Nielsen allerede købt sig ind på samlede løsninger, hvor hele møbelserier bliver produceret, samlet og leveret af Haugaard Group fra den nye fabrik i Jelgeva.

Haugaard Company arbejder på at sælge sin tidligere produktionsenhed på 3.000 kvm i Jelgava.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75