23948sdkhjf

Dansk køkkenfirma indtager nyt marked

Kreum Køkken har indgået en aftale med den norske distributør af køkkener Interiørmesteren, der sender den danske køkkenproducentens designs ind på det norske marked under brandnavnet Nordsjø Premium.

"Ved at indgå aftalen med Interiørmesteren får vi en unik mulighed for at udvide vores virksomhed og dele vores passion for dansk køkkendesign med det norske marked," lydet det fra Kreum i en pressemeddelelse om aftallen.

Bag dette partnerskab ligger også en historie. 

Interiørmesteren og Kreum Køkkens ledende medarbejdere har tidligere arbejdet sammen. Og i foråret 2022 udtrykker Interiørmesteren ønske om at genoptage alliancen.

- Sammen kombinerer vi vores lidenskab for æstetik, håndværk og innovation for at skabe køkkener, der ikke blot er visuelt imponerende, men også funktionelle og nøje tilpasset vores kunders individuelle præferencer, udtaler eksport-ansvarlige Jens Hvam i pressemeddelelsen.

Nordsjø Premium findes i dag i otte butikker, med flere i vente, der strækker sig fra Fredrikstad syd for Oslo og op langs den norske kyst til Sortland langt mod nord.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126