23948sdkhjf

Mogens Daarbak køber op i Vejle og Horsens

Den nordjyske leverandør af kontorartikler fortsætter ekspansiv strategi med overtagelsen af Redoffice Kontorkompagniet A/S.
- Det er et strategisk opkøb, der på landsplan sikrer os en endnu stærkere position på det danske marked.

Det siger René Daarbak, administrerende direktør i Mogens Daarbak A/S, om købet af Redoffice Kontorkompagniet med afdelinger i Vejle og Horsens.

- Opkøbet følger strategien om at styrke vores virksomhed gennem strategisk vækst ved opkøb, som også skete med overtagelsen af Lohse Papir og Kontor i januar 2013. Ved at være en af de stærkeste spillere på vores område er vi i stand til at få bedre aftaler med vores leverandører og opnå stordriftsfordele – og det kommer både vores kunder og os til gode, fortsætter René Daarbak.

Næsten business as usual
Overtagelsen sker med virkning fra den 1. juni, og for kunderne bliver den direkte konsekvens af opkøbet i første omgang minimal. Kontorkompagniet bibeholdes som en selvstændig forretningsenhed – dog ændres forretningsnavnet til Kontorkompagniet Mogens Daarbak A/S.

Kunderne vil dermed fortsat have adgang til de samme personer og kompetencer som hidtil, og Lars Alkemade – den tidligere ejer af Redoffice Kontorkompagniet – fortsætter i koncernen. Pr. 1. juni vil Lars fungere som forretningschef i Vejle og Horsens, og i løbet af de næste år vil han gradvist overtage jobbet som økonomichef hos Mogens Daarbak. Dette sker, fordi den nuværende økonomichef, Lene Dencker, får andre opgaver i koncernen.

- Det har været vigtigt for mig, at Mogens Daarbak ønsker at fastholde og udvikle den lokale tilstedeværelse i området. Jeg bliver i virksomheden og vil være med til at sikre vores kunder en god lokal kundekontakt. Mogens Daarbaks styrke gør, at vi også fremover kan tilbyde kunderne innovative og konkurrencedygtige løsninger – hvad enten det gælder kontorprodukter, kopi/print/scan-løsninger eller kontorindretning. Som en del af Daarbak-familien bliver vi endnu stærkere på vores produktområder, og vi får samtidig muligheden for at tilbyde vores kunder flere nye spændende tiltag, siger Lars Alkemade.

Kontorkompagniet udtræder pr. 1. juni også af Redoffice samarbejdet og bliver pr. denne dato integreret i marketingaktiviteterne hos Mogens Daarbak A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08