23948sdkhjf

Jysk kontorleverandør køber en konkurrent

Mogens Daarbak med hovedsæde i Aalborg og med 6 afdelinger i øvrige danske byer, opkøber den århusianske kontorleverandør Røsfeld, som er den århusianske afdeling af Redoffice-kæden. 

Overtagelsen sker formelt 3. april, skriver parterne i en pressemeddelelse.

Der er i forvejen en god relation mellem de 2 virksomheder, som har været i over 50 år i samme branche og solgt kontormøbler og udstyr.

Mogens Daarbak er ”den virksomhed, hvor Røsfeld passer bedst ind, og som vi med stor tillid kan overlade både kunder og medarbejdere til,” siger Karsten Røsfeld, der blev sidste ejergeneration i det familieejede firma.

Og hos Daarbak finder man opkøbet naturligt.

- De to forretningsområder, kontorartikler og kontormøbler, passer direkte ind i vores koncept, og derfor kan vi gøre overgangen til Mogens Daarbak A/S let for både kunder og medarbejdere. Opkøb er en naturlig del af vores strategi, og derfor er vi både erfarne og dygtige til at gøre plads til nye kunder og medarbejdere i vores virksomhed, siger René Daarbak, som er seneste ejergeneration hos Daarbak.

Røsfeld bliver en del af Mogens Daarbak A/S, som ikke hidtil har haft en Aarhus-afdeling. De nærmeste afdelinger ligger i Silkeborg og Vejle. 

Søsterselskabet Røsfeld IT skilles ud og er ikke en del af ovetagelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078