23948sdkhjf

1105 TA: KA Interiør A/S i Grindsted modtager DI's Initiativpris

Artikel i Træ og Industri November 2005
Tekst Kaj Hansen Træ & Industri

KA Interiør A/S i Grindsted er årets modtager af DI Sydvestjyllands Initiativpris. Overrækkelsen fandt sted i Musikhuset i Esbjerg, hvor DI Sydvestjylland afholdt medlemsmøde om styrkelse af virksomhedernes konkurrenceevne. Prisen blev uddelt af Ole Jørgensen der er tidligere formand for DI Sydvestjylland.

Formanden for DI Sydvestjylland, Ulrik Gammelgaard, fortalte, at KA Interiør er en virksomhed for hvem det - selv i et klemt marked - gennem en målrettet og konse-kvent indsats er lykkes at udvikle virksomheden fantastisk positivt.

Når DI Sydvestjylland giver InitiativPrisen 2005 til KA Interiør så skyldes det, i sær-lig grad, at virksomheden står for en række af de ting andre virksomheder i regionen kan tage ved lære af.

• Virksomheden gennemfører løbende markedsanalyser, hvor fremtidige mulighe-der søges afdækket, dette indebærer, at virksomheden nu står over for en kraftig vækst i salget i Tyskland og England - og deraf følgende vækst i antallet af ansat-te i regionen.

• Virksomheden har et forbilledligt samarbejde med sine kunder. Samarbejdet be-virker, at virksomheden hele tiden er på forkant med de behov kunderne efter-spørger, at knowhow overføres mellem parterne til glæde for dem begge, ligesom produkterne hele tiden afspejler tidens tendens, hvilket naturligvis er helt afgø-rende for det endelige salg.

• Sidst men ikke mindst viser virksomhedens økonomiske udvikling gennem de seneste år, at der med rette kan siges at være tale om en virksomhed med initiativ.

KA interiør A/S blev stiftet i 1991og har siden stiftelsen levet op til virksomhedens tre nøgleord: Funktion - for praktisk udformning og høj kvalitet. Form - for smukt de-sign, der skaber det smukke møbel. Fleksibilitet - for tilpasning til familiens behov og boligens rum, også hvor vægge er skrå og pladsen trang. Kundernes individuelle øn-sker og behov er i centrum når de beslutter sig for et skab fra KA

- Hos KA Interiør A/S er vi meget glade for den anerkendelse, der ligger i at modtage DI Sydvestjyllands Initiativpris. Vi er stadig en yngre virksomhed, som har haft stort udbytte af at samarbejde både med de lokale myndigheder, og vores danske samar-bejdspartnere. Det er for mig også væsentligt at anerkendelsen kommer fra vores kol-legaer i industrien, der på den måde har set, at vi altså også kan noget her i Grindsted. siger direktør i KA Interiør Allan Meyer.

Dansk Industris regionale initiativpris uddeles en gang om året til en mindre eller middelstor virksomhed, der gennem særligt initiativ og virkelyst har skabt grundlag for vækst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062