23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny direktør skal sætte retningen for Häfele

Häfele Danmarks nye direktør har rødder i branchen og blikket rettet mod en mere digital fremtid.

Meget tyder på, at Häfele Danmark, som netop har fået en ny kaptajn ved roret, går et spændende år i møde. Hardwarevirksomhedens nye direktør Signe Rousing Fabricius kommer fra en stilling som Commercial Director hos Tvilum A/S, og efter snart 20 år hos møbelproducenten er hun klar til at tegne retningen for Häfele Danmark i samarbejde med resten af teamet i Skive. 
 
”Først og fremmest glæder jeg mig til at lære koncernen og medarbejderne rigtig godt at kende. Dernæst ser jeg frem til at lægge en plan og se på, hvordan vi kan bruge krudtet bedst muligt.” 

Læs også: LED - en gamechanger inden for micro living

En branche i forandring

Med et solidt branchekendskab, en international profil og flere års erfaring med vækst- og onlinestrategier er Signe Rousing Fabricius klar til at ryste posen og udfordre vækstpotentialet hos Häfele. Samtidig erkender hun også, at branchen har udviklet sig gennem de seneste år, og det stiller nye krav til beslagsvirksomheden. 
 
”Branchen har nok forandret sig, og hvor hængsler og hardware for 10 år siden nærmest solgte sig selv, er vi nødt til at pakke produktet anderledes ind og tænke mere digitalt. Det er selvfølgelig noget, vi må forholde os til.”
 
Signe Rousing Fabricius vil i den kommende tid gennemgå et grundigt introduktionsforløb ved Häfele-koncernens hovedsæde i Nagold i Tyskland. Hertil vil hun aflægge flere af koncernens datterselskaber et besøg.
 
”Jeg trives i et internationalt samarbejde, og derfor glæder jeg mig til at lære mere om de andre datterselskaber og ser frem til et samarbejde på tværs. Både med de markeder, der ligner os – og dem, som slet ikke gør.”

Læs artiklen: Häfele leverer træskuffer til Håndværkskollegiet

Talentudvikling på tegnebrættet

Da Signe Rousing Fabricius takkede ja til jobbet som administrerende direktør hos Häfele, var der flere ting, der faldt i hak. 
 
”Der er selvfølgelig en tryghed i, at jeg kender dele af branchen og flere af kunderne, men samtidig er det også meget nyt for mig. Noget af det, der tiltalte mig var muligheden for at sætte kursen for en dansk afdeling i en stor international koncern og at arbejde med hele paletten fra strategi, salg og vækst til talentudvikling og kommunikation,” siger hun og slutter:
 
”Jeg elsker at arbejde med talentudvikling og udforske potentialet i samarbejde med den enkelte medarbejder, så det er helt sikkert noget, vi kommer til at arbejde med, ligesom jeg også glæder mig til at dykke ned i vækstpotentialet. Hvad vi skal arbejde os hen imod og hvordan, vi kommer i gang, finder vi ud af i fællesskab. Det eneste jeg på nuværende tidspunkt er helt sikker på er, at der ligger et uforløst potentiale, som vi skal tage fat i.” 

Se også hvordan 5 møbelsnedkere har tacklet skæve vinkler og udfordrende træsamlinger

Om Häfele Danmark
Häfele blev grundlagt i Nagold i Tyskland i 1923 og er i dag en af verdens førende leverandører inden for intelligente møbel- og bygningsbeslag, belysning, låsesystemer, mv. med forhandlere i 150 lande. Häfele Danmark A/S har domicil og lager i Skive, hvor virksomheden beskæftiger 18 medarbejdere.
Haefele.dk 

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063