23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan tackler 5 møbelsnedkere udfordrende træsamlinger

Runde træsamlinger, skæve vinkler, smalle profiler? Se hvordan Lamello har bidraget til raffinerede løsninger hos 5 møbelsnedkere.

Gennem 50 år har Schweiziske Lamello revolutioneret snedkerhåndværket med sine tre serier af træsamlingssystemer og samlingsfræsere. Skæve vinkler og andre krævende løsninger tackles enkelt, præcist og hurtigt uden brug af skruetvinger og lim. Hertil gør det innovative system det muligt at samle og montere de forskellige elementer på værkstedet, skille det ad til transporten for derefter at klikke det sammen igen hos kunden. På den måde sikrer Lamello en hurtigere og mere glidende arbejdsgang for håndværkerne. 
 
Som autoriseret Lamello-distributør tilbyder Häfele deres kunder en demo i eget værksted.
 
Oplev Lamello i aktion: Book din demo her
 
En kompleks 12-kantet lænestol
Designeren Vinzenz Brutscher og hans elev Michael Vogler designede The Corner som et komfortabelt og aflukket tilflugtssted til de åbne kontorrum og travle hotellobbyer. Den bæredygtige træskal er udelukkende lavet med hjælp af Lamellos CNC-fræser og kunne samles hos kunden takket være de formonterede Clamex P-14-stik.
 
”På grund af stolens størrelse og form var det nødvendigt at kunne skille den ad for at lette transporten. Clamex viste sig at være den helt ideelle løsning på denne udfordring,” forklarer Vinzenz Brutscher.
 
Projekt: Stolen blev skabt som semesterprojekt på Fachakademie für Raum- und Objektdesign i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland. Design: Vinzenz Brutscher & Michael Vogler.

En kreativ og funktionel køjeseng
Ved hjælp af træsamlingssystemerne fra Lamello skabte franske Atelier Georges en funktionel og æstetisk sengeløsning med masser af opbevaring, flotte detaljer og afskærmning. Sengekonstruktionen er samlet med Clamex P-14 og Clamex P-14 Flexus, mens man har anvendt Tenso til trælamellerne.

Projekt: La Cathédrale af Atelier Georges, Frankrig.
 
Det kurvede TV-møbel med kant
Kevin Zabel har skabt sit mesterværk, Sailing Timber, som et symbol på symbiosen mellem havet og skoven. Designeren lagde vægt på bæredygtige materialer og brugte eg som det primære byggemateriale for et rustikt udtryk til et ellers moderne design.
 
”Noget af det helt særlige ved mit mesterværk er den usynlige limning i endestykket, som kun var muligt ved hjælp af de magnetiske Invis Mx2-samlingselementer,” fortæller designeren.
 
Projekt: Sailing Timber TV-møbel af Kevin Zabel.

Opbevaring under skrå vægge
Skrå vægge er som udgangspunkt en udfordring. Ved hjælp af Lamellos originale trækiks fra serien Lamello System har den franske snedker bygget en egetræsreol i skæve vinkler med forskudte hylder uden synlige samlinger.
 
Projekt: Reol af Atelier F. Perroy, Frankrig. 


Et rundt designobjekt med usynlige samlinger
Ved hjælp af Lamellos Clamex P-14, 380 m2 egefiner og mere end 30 års erfaring skabte de bayerske designere hos Holz in Form en unik, rund trækugle i en størrelsesorden af 2 diameter.
 
Virksomheden har med stor succes anvendt Lamello-produkter i årevis grundet en nem og tidsbesparende montering. Her har designerne anvendt Lamellos P-system, hvis samlingselementer gør det muligt at skabe solide samlinger i en meget lav installationsdybde.
 
Projekt: Holz in Form, Niedermeier Tyskland.
 
Hvorfor vælge Lamello?
·      Spar tid på træsamlingerne med smart og enkel montage.
·      Præinstallerede samlinger letter logistik, transport og montering hos kunden.
·      Lamello gør det nemt at arbejde med skæve vinkler og kreative projekter.
·      Få demo og rådgivning af Häfeles Lamello-eksperter.
·      Tre systemer til forskellige løsninger og udfordringer.
 
Oplev Lamello i aktion
Bliv klogere på de tre systemer: P-system, Lamello System og Cabineo. Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se, hvordan du tackler de skæve vinkler og udfordrende samlinger.

Læs mere om Lamello

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.033