23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED: En gamechanger inden for micro living

Smart belysning spiller en afgørende rolle i de funktionelle rum. Loox LED-systemet fra Häfele er både pladsbesparende og pladsoptimerende.

LED-teknologien har vendt op og ned på måden vi opfatter og integrerer belysning. LED-belysningen er ikke bare energieffektiv. Den giver også utallige muligheder for at integrere belysningen i interiør og rum, samtidig med at teknologien kan ændre stemninger og funktionalitet i et snuptag. En luksus i den moderne indretning – og en gamechanger, når det gælder innovative indretningsløsninger og funktionelt design, særligt inden for micro living.

Læs mere om Häfeles intuitive og intelligente LED-system Loox5
 
Smart belysning giver mere værdi til kvadratmeterne
Det er ikke kun praktisk opbevaring og smarte transformermøbler, der er afgørende for, om mikroboligen er en succes. Smart home-teknologi, herunder LED-belysningen, spiller også en rolle både funktionelt og stemningsmæssigt, pointerer Ralf Biehl, Head of Communications for Project Business hos Häfele:
 
– Når rummet skifter funktion, skal lyssætningen følge med, så det praktiske lys erstattes af stemningsbelysning. Eksempelvis når kontoret forvandles til dagligstue, fortæller han i denne artikel om micro living bragt i seneste udgave af Byggeri & Arkitektur. 

Læs også artiklen: Her skræddersyr møbelsnedkeren selv belysningen 

Loox LED: Pladsbesparende og pladsoptimerende
Loox LED-systemet fra Häfele kan skræddersyes til det enkelte belysningsprojekt. Loox LED er i sig selv en pladsbesparende løsning, der kan integreres i møbler og inventar uden at optage plads. Samtidig er belysningen pladsoptimerende i den forstand, at den smarte teknologi kan skabe forskellige rumfølelser og funktioner, alt efter den ønskede rumfunktion og brugerens behov for hyggebelysning, funktionslys og alt derimellem.

Se Häfeles sortiment af belysning

Intelligent belysning - intuitiv planlægning, installation og anvendelse
Loox konfiguratoren gør det nemt og intuitivt at skræddersy nye LED-løsninger eller bygge videre på eksisterende løsninger med nye yderligere belysning eller tilkobling af andre funktioner, fx højttalere, USB-porte, mv. Herefter sikrer den modulære opbyning med plug-and-play en nem installation.

Skræddersy LED-belysningen med Loox konfiguratoren
 
5 fordele ved Loox
·      Plug & Play: Funktionen gør det enkelt og fleksibelt at installere Loox samt foretage ændringer og bygge videre på systemet med nye moduler.
 
·      Ét system til hele verden: Loox er identisk over hele verden og fås med alle strømforsyninger. Dermed er det nemt at eksportere inventar med integrerede Loox-løsninger.
 
·      Bæredygtig belysning: LED-systemet fra Loox er energieffektivt og har en lang levetid på ca. 50.000 timer i tændt tilstand.
 
·      Gennemtestet kvalitet: Loox er ISO-certificeret, gennemtestet og baseret på Samsungs og Philips’ kvalitet, der sikrer højt lysudbytte og meget god farvegengivelse.
 
·      Smart og intuitivt: Integrer USB-porte, højttalere, skydedørsmotorer, lysdæmpere og mange andre funktioner og betjen hele systemet via kontakt, fjernbetjening eller app.
 

Vil du vide mere om Häfeles muligheder inden for belysning? Kontakt Häfele eller læs mere om Loox.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.047