23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Her skræddersyer møbelsnedkeren selv LED-belysningen

Häfeles modulære LED-system med plug-and-play giver håndværkere og designere mulighed for selv at integrere belysningen i køkkener og andet inventar.

De er snedkerne selv, der installerer LED-belysningen i køkkener, garderobe og reoler hos designvirksomheden Copenhagen Woodwork. Häfeles modulære LED-system Loox5 leverer nemlig ikke alene et højt lysudbytte og bedre farvegengivelse. Det er også både enkelt og fleksibelt at integrere i designløsningerne.  
 
”Loox er bygget op omkring flere moduler, der giver mulighed for at skræddersy belysningen til det enkelte projekt og køre det hele på én driver. Når du ved hvilke komponenter, du kan sætte sammen, får du et system der virkelig spiller. Både teknisk og æstetisk,” fortæller Zusanne H. Bjørneboe, der er partner og indretningsdesigner i Copenhagen Woodwork.
 
Smart teknologi – æstetiske løsninger
Copenhagen Woodwork designer high end inventar og har således klare holdninger til alt fra farvetone til installation og finish.
 
”Vi matcher dækkappen med træsorten og fræser profilen ind, så den ligger plant. Det er nemlig helt afgørende for designets udtryk, at installationen og teknikken er så usynlig som mulig,” siger hun og tilføjer:
 
”Både vi og vores kunder er derfor også særligt begejstrede for Loox’ helt usynlige touch-kontakt, som vi fræser ind fra bagsiden af skabet. Det er uden sammenligning den flotteste løsning, vi har set.”

Få nyheder og inspiration direkte i indbakken: Tilmeld Häfeles nyhedsbrev her. 
 
Belysning er en snedkerløsning
Belysningen har en kæmpe betydning for møblets samlede udtryk og derfor er det helt naturligt, at snedkerne tænker LED-belysningen ind i de enkelte projekter. Samtidig er det også en klar fordel, at snedkerne selv kan installere Loox uden hjælp fra en elektriker, forklarer Zusanne H. Bjørneboe.
 
”Vi kan forberede og formontere det hele på værkstedet, så det er klar til at blive sat op hos kunden. Samtidig tror jeg, det betyder meget for vores kunder, at vi som designere selv kan rådgive om belysningen og dermed også sikre, at LED-løsningen komplementerer kundens nye køkken på flotteste og mest funktionelle vis.”

Læs også artiklen om hvordan Simonsen & Czechura arbejder med Loox. 
 
Loox: Fremtidssikret LED-system
Det modulære LED-system fra Häfele gør det nemt at tænke belysningen ind rum og interiør. Loox bygger på en tårnhøj kvalitet, som garanterer en meget god farvegengivelse, et højt lysudbytte og en ensartethed i dioderne. Loox kan bestilles på mål, og med plug-and-play er det enkelt at installere eller tilføje nye moduler til LED-systemet.
 
5 fordele ved Loox
·      Plug & Play: Funktionen gør det enkelt og fleksibelt at installere Loox samt foretage ændringer og bygge videre på systemet med nye moduler.
·      Ét system til hele verden: Loox-produkterne er identiske over hele verden og fås med alle strømforsyninger. Det gør det nemt at eksportere inventar med integrerede Loox-løsninger.
·      Bæredygtig belysning: Loox LED-system bruger mindre energi og har en lang levetid på ca. 50.000 timer i tændt tilstand.
·      Gennemtestet kvalitet: Loox LED-system er ISO-certificeret, gennemtestet og baseret på Samsungs og Philips’ kvalitet, der sikrer højt lysudbytte og bedre farvegengivelse.
·      Smart og intuitivt: Integrér USB-porte, højttalere, skydedørsmotorer, lysdæmpere og meget mere og betjen hele systemet via kontakt, fjernbetjening eller app.

Læs mere om Loox eller kontakt Häfele.
 

 

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.031