23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan kan skræddersyet belysning løfte indretningen

LED-belysningen Loox5 fra Häfele integreres diskret i Simonsen & Czechuras køkkendesign – og med den rette vinkel kan LED-teknologien fremhæve designelementer i et helt nyt lys.

Loox5, seneste generation af Häfeles innovative LED-teknologi baseret på et modulært plug & play-system, gør det muligt at skræddersy belysningen i indretningen: som funktionslys i garderoben eller under køkkenskabene, som effektlys eller som fokuseret lys.
 
I lyset af smukt design
Hos designvirksomheden Simonsen & Czechura er lyset tænkt ind fra inderst til yderst, men man er også bevidst om at bruge det med måde. Lyset skal ikke larme for meget.
 
”Vi bruger LED-belysningen med måde og hovedsaligt der, hvor lyset har en funktion. Det kan fx være under emfang, hylder og overskabe – eller ved at fræse LED-bånd diskret ind i garderobe eller i barsektion bag pocket doors i køkkenet,” fortæller køkkenarkitekt og medindehaver af Simonsen & Czechura, Peter Simonsen, der anvender Loox5 LED-systemet fra Häfele i køkkener, bad og garderobe.
 
Få finesserne frem i lyset
Hos Simonsen & Czechura leger man ikke for meget med lyset. Når Loox LED-systemet anvendes til at skabe effekter, er det til gengæld helt gennemtænkt – og der er taget højde for vinklerne.
 
”Når vi bruger lyset dekorativt, er det for at fremhæve det væsentlige, samtidig med at lyset skal være så usynligt som overhovedet muligt. Vi vinkler LED-båndet, så det ikke blænder, og vil vi fremhæve en stenplade på bagvæggen, vinkler vi lyset, så det peger skråt bagud og belyser stenens smukke strukturer,” fortæller han.
 
Loox fås i tre farveskalaer hvoraf Simonsen & Czechura konsekvent anvender den varme version af Loox5.
 
”Vores design er præget af en ’cosy’ farvepalet. Det samlede udtryk, vi gerne vil skabe, kommer derfor bedst til sin ret i et varmt og naturligt blødt lys.”

Læs seneste nyhedsbrev om Loox.
 
Lys til unikke løsninger
Loox-systemet er en omfattende teknologi, som du kan bygge videre på og som spiller sammen med andre systemer, bl.a. elektroniske skydedørsmotorer, tv-lifte eller møbellåse, der betjenes via én app.
 
”Loox er en fleksibel, modulær løsning, der kan opbygges specifikt efter kundens ønsker. De høje krav til sortering og fremstilling garanterer en ensartethed i dioderne, så du er sikret nøjagtig samme tone og farvegengivelse, hvis systemet efterfølgende skal udvides,” siger salgskonsulent i Häfele, Allan Svendsen.

Se Häfeles omfattende sortiment af løsninger inden for belysning
 
5 fordele ved Loox5
Plug & Play
Plug & Play-funktionen gør det nemt og fleksibelt at installere Loox. Med den modulære opbygning er det nemt at tilføje nye moduler eller foretage ændringer på det eksisterende setup.
 
Ét LED-system til hele verden
Loox-produkterne er identiske over hele verden og fås med alle typer strømforsyning. Dermed er det muligt at eksportere design med integrerede Loox-løsninger til alle lande.
 
Bæredygtig belysning
LED-lys bruger mindre energi og bidrager til mindre CO2-udledning. Loox5 LED-systemet har desuden en levetid på ca. 50.000 timer i tændt tilstand.
 
Gennemtestet kvalitet
Loox LED-teknologien er ISO-certificeret, gennemtestet og baseret på Samsungs og Philips’ kvalitet, hvilket sikrer et højt lysudbytte og en bedre farvegengivelse.
 
Smart, intuitivt og funktionelt
Integrer USB-oplader, højttaler, skydedørsmotorer, lysdæmpere og meget andet i LED-systemet og betjen hele systemet via en kontakt, en fjernbetjening eller en app.
 
Vil du vide mere om Loox og Häfeles øvrige løsninger?
Kontakt Häfele via kontaktformularen eller ring til os på tlf.: 97511522

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.047