23948sdkhjf

Fra Aalborg til Milano – via Stockholm

For Bent Hansen Møbler A/S bød årets Stockholm-messe på en uventet overraskelse. Virksomheden har fået en eftertragtet plads blandt udstillerne på Salone Internazionale del Mobile.
Målet med deltagelsen på årets Stockholm Furniture & Light Fair var nye kontakter på kontraktmarkederne i Sverige og Norge. Og selvom det lykkedes over al forventning, er det noget helt andet – og ganske uventet – der her bagefter fremhæves som det største udbytte for møbel- og polstervirksomheden Bent Hansen.

- Vi har fået en stand på Designjunction i centrum af Milano, hvor vi skal udstille sammen med danske Roomstore og 23 andre internationale firmaer. Vi havde ikke regnet med at skulle til Stockholm for at finde en udstillingsplatform i Milano, men jeg syntes det fortæller lidt om niveauet, at repræsentanter fra Designjunction var på jagt i Stockholm efter udstillere til Milano, fortæller salgsansvarlig Kasper Andersen til Wood Supply.

Hos Bent Hansen Møbler er man således ovenud tilfredse med udfaldet af de fem dage i den svenske hovedstad, og Kasper Andersen er ikke i tvivl om, hvor årets Stockholm-messe rangerer på skalaen:

- Vi havde vores bedste messe nogensinde, både antal af besøgende på vores stand og samlet ordrer. Arkitekter og indretningsarkitekter var der absolut flest besøgende af, men også møbelbutikker fra Sverige og Norge. Vi havde besøg af de fleste af vores forhandlere og fandt også nye kunder. Der var ikke mange danske møbelhandlere, men de, der kom, var professionelle og seriøse, fortæller han.

I 2013 satser Bent Hansen Møbler på fremgang på det svenske og norske marked – først og fremmest på kontraktmarkedet, hvilket også i høj grad afspejles i årets kollektion. Kasper Andersen vurderer, at de nye kontakter til arkitekter og forhandlere vil komme til åbne flere døre til kontraktmarkedet end hidtil.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126