23948sdkhjf

1.000 nye medarbejdere til Ikea

Ikea vil ekspandere i sit hjemland og har underskrevet en hensigtserklæring med Stockholms by om at bygge et tredje varehus i Söderstaden i området ved Globen.
Møbelkæden er overbevist om, at de vil blive taget godt imod i hovedstaden, for statistik viser, at indbyggerne i Stockhom flytter ofte.

– Vi oplever en stor interesse for indretning i hjemmet i Stockholmregionen, herunder vores pladsbesparende løsninger og livet derhjemme. Og det er årsagen til, vi ønsker at åbne et tredje varehus i Stockholm. Det er spændende, at vi nu sammen med Stockholm by får mulighed for at undersøge dette videre, udtaler Håkan Svedman, VD for Ikea Sverige.

Stockholm by har som ambition at skabe et miks af boliger, kontorer, kultur, idræt og handel i Söderstaden. Derfor glæder det talsmand for finansborgerrådet og kommunalbestyrelsen, Sven Nordin, at Ikea vil satse i netop det område.

Ikeas ekspansionsplaner i Sverige betyder, at varehuskæden regner med at rekruttere 1.000 nye medarbejdere i løbet af de næste fem år. For ud over planerne i Stockholm vil Ikea i 2013 åbne et nyt varehus i henholdsvis i Uddevalla og Borlänge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144