23948sdkhjf

Nordjysk møbelvirksomhed lukrerer på krisen

Aalborg-virksomheden Bent Hansen Møbler har forrygende travlt, og det skyldes paradoksalt nok den økonomiske krise.
Da Henrik Hansen som tredje generation overtog ansvaret for Bent Hansen Møbler, var det også med et mål om at forvandle virksomheden fra traditionel møbelpolstrer til decideret møbeldesigner. Den transformation er lykkedes så godt, at blot 20-25 procent af omsætningen i dag kommer fra møbelpolstring. Det skriver Vejgaard Avis.

Og netop designmøblerne har vist sig at være et glimrende værn mod den økonomiske krise. Mens de store producenter af arkitekttegnede møbler mærker kundernes tilbageholdenhed, forholder det sig helt anderledes for den aalborgensiske virksomhed.

- Bygherrerne har stadig brug for møbler og vil stadig gerne have kvalitet, men er samtidig blevet opmærksomme på, at virksomheder som Bent Hansen håndproducerer topmoderne, danske kvalitetsmøbler for langt under det halve, siger Henrik Hansen.

Udover de egen-designede møbler er det også de såkaldte covers, dvs. tilvalg som fx siddepuder til arkitekttegnede møbler, som Bent Hansen Møbler mærker god efterspørgsel på for øjeblikket.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129