23948sdkhjf

Bolia femdobler overskuddet

Regnskabsåret 2010/11 blev helt forrygende for designkæden Bolia.com, der satte nye salgs- og indtjeningsrekorder.
Wood Supply kunne i midten af december fortælle, at møbelkæden Bolia, med 26 butikker i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, var godt på vej mod et nyt rekordregnskab .

Tallene for 2011 er nu offentliggjort, og Bolia kan fremvise en international salgsvækst på imponerende 24 procent, og det har banet vej for en femdobling af overskuddet til 12 mio. kr. før skat.

- Vi har brugt kreativitet og design som et springbræt ud af krisen, og integreret dette i alt hvad vi udvikler, lige fra nye kollektioner, banebrydende teknologi, sociale medier og spændende butiksoplevelser, siger adm. direktør Lars Lyse Hansen fra Bolia International.

Med 43 talentfulde designere i ryggen har Bolia lanceret sin stærkeste kollektion nogensinde, og ifølge Lars Lyse Hansen har virksomheden oplevet en fantastisk positiv respons fra kunder på alle markeder.

- Vores massive investering i designudvikling og innovation har ikke blot styrket vores kollektioner og resultater, men i særdeleshed også udviklet vores talentfulde medarbejdere og designere, fortæller direktøren.

Bolia har udviklet et bredt sortiment af møbler og livsstilsprodukter, som forhandles gennem 26 Bolia-butikker fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland samt online på bolia.com. Kollektionen produceres af førende europæiske møbelfabrikanter og mere end 75 % af omsætningen eksporteres. Bolia er ejet af JYSK Holding A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094