23948sdkhjf

Lind-firma overlevede ikke 2011

Interieur A/S med godt 60 ansatte er gået konkurs. Retail Solutions A/S overtager aktiverne i konkursboet.
- Det gik rimelig godt frem til starten af 2011, men vi havde ikke forudset, at detailbranchen ville blive så hårdt ramt. Vi oplevede et fald i omsætning på over 30 procent, og det er der ikke mange virksomheder, der kan overleve.

Det siger Holger C. Hansen, bestyrelsesformand i Interieur A/S, til Herning Folkeblad om baggrunden for, at ledelsen kort før årsskiftet måtte indgive konkursbegæring.

Virksomheden fra Lind ved Herning kom i 2010 ud med et underskud efter skat på -5,3 mio. kr. Resultat her var præget af betydelige omkostninger i forbindelse med en rekonstruktion tilbage i februar 2010.

Løfter internationale aktiviteter hos EM Retail Solutions
Med konkursen står størstedelen af de godt 60 medarbejdere uden job, men for op mod 10 af dem kan der blive mulighed for at fortsætte karrieren hos EM Retail Solutions i Horsens, oplyser Herning Folkeblad.

- Det er aldrig rart, når en kollega inden for branchen er nødt til at indstille aktiviteterne, men da jeg blev kontaktet og spurgt, om vi var interesserede i at overtage aktiverne, var jeg ikke længe om at slå til. Overtagelsen er nemlig et stærkt supplement til vores vækststrategi og giver os mulighed for at sætte endnu mere fart på vores internationale aktiviteter, siger Kasper Mortensen, adm. direktør i EM Retail Solutions, til avisen.

Direktøren tilføjer, at aftalen endvidere sikrer Interieurs kunder en fortsat servicering og levering af varer og ydelser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062