23948sdkhjf

Fynske designere vinder international møbelpris

Acer Design har i samarbejde med møbelproducenten Teknion vundet en Gold Award på den nordamerikanske møbelmesse, IIdex.
Da Acer Design kort før årsskiftet indgik en samarbejds- og designkontrakt med den canadiske møbelproducent, Teknion, udtrykte direktør Erik Simonsen store forventninger til aftalens internationale potentiale.

Forventningerne er indtil videre blevet indfriet til fulde. Således har de to virksomheders samarbejde ført til udvikling af flere lounge-, møde- og konferencemøbler, og for nyligt lykkedes det endvidere for Acer Design og Teknion at vinde en Gold Award, der uddeles i forbindelse med den nordamerikanske møbelmesse, IIdex.

Prisen blev tildelt i kategorien ” Lounge Chairs and Sofas”, og det dansk/canadiske team vandt for møbelserien DNA, som består af siddemøbler og borde.

Om virksomheden
Acer Design blev etableret i 1973 af Erik Simonsen som en selvstændig tegnestue. Hovedkontoret ligger i Bogense, hvor virksomheden råder over 1.400 m2 tegnestuer og værksteder. Desuden har man associerede afdelinger i København og Hamburg.

Acer Design har tidligere designet for blandt andre Fritz Hansen, Munch Furniture, Dencon og Duba-B8.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141