23948sdkhjf

Actona på opkøb

Møbelvirksomheden har netop overtaget en polstermøbelfabrik i Kina, og nyerhvervelsen skal bruges til at udnytte nyvundne markedsandele.
Efter et par år med stagnerende omsætning sætter Actona Company endnu engang kursen mod vækst.

Ganske vist har krisen også sat sine spor hos virksomheden i Holstebro, men nedgangen har ikke været så markant som hos mange af konkurrenterne, og de nyvundne markedsandele skal nu bane vejen for øget omsætning.

Målet er at nå en omsætning på to mia. kroner i 2013 eller 2014, og blandt tiltagene for at nå dertil er opkøbet af en polstermøbelfabrik i det sydlige Kina. På den måde vil Actona sikre forsyningen af egen-producerede sofaer.

- Vi har bestemt mærket krisen, men prisstigningerne på råvarer og generelt hos vores kinesiske leverandører som følge af OL i Kina er rullet tilbage, så vi opretholder vækst-målsætningen, siger administrerende direktør, Orla Dahl Jepsen, til Børsen.

Actona har endnu ikke offentliggjort sit 2008/09-regnskab, men ifølge Børsen lander omsætningen i omegnen af 900 mio. kroner, mens resultatet bliver på niveau med sidste år, hvilket vil sige omkring 20 mio. kroner.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079