23948sdkhjf

Bolia går stærkt frem i udlandet

Efter et meget stærkt regnskabsår har Bolia fordoblet sin indtjeningsrekord.
Når Bolia ved årsskiftet offentliggør sit årsregnskab for 2014/15, kan den 15 år gamle virksomhed fremvise sit bedste resultat nogensinde. Både toplinje og på bundlinje.

Det meddeler designvirksomheden i en pressemeddelelse.

Overskuddet før skat landet på 60 mio. kroner. Den hidtidige rekord 32 millioner Omsætningen landede på 570 mio. kroner. En fremgang på 22 procent.

Særlig godt er det gået i Tyskland, hvor Bolia er gået 40 procent frem i omsætning.

- Baggrunden for det ekstraordinære gode resultat er, at vi, i samarbejde med vores dygtige designere, har skabt en kollektion som er blevet meget positivt modtaget på alle markeder. Derudover har vi investeret kraftigt i design og indretning af både vores fysiske butikker samt vores digitale platform. Derigennem har vi det seneste år udvidet vores internationale salgskanaler til hele 26 lande, siger Bolias internationale direktør, Lars Lyse Hansen.

Virksomheden fortsætter med at udvide både fysisk og digitalt i 2016. Flere nye konceptbutikker skal åbne i både Norge og Tyskland, og selskabets første første butik i Holland slår dørene op på en prestigefuld adresse i Amsterdam i december i år. Derudover skal der være en global salgsplatform på web i løbet af 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095