23948sdkhjf

Kvik har fart på i Thailand

Indtoget i Thailand går over al forventning for den jyske køkkenproducent, der har åbnet otte butikker på mindre end et år.
For knap et år siden sagde Carsten Andersen farvel til jobbet som administrerende direktør i køkkenvirksomheden Kvik for i stedet at overtage ansvaret for Ballingslöv-koncernens aktiviteter i Sydøstasien.

Ballingslöv ejer Kvik, og en af opgaverne har derfor også været at udvikle Kviks butiksnet i Sydøstasien. Det er gået over al forventning. Indtil videre er der åbnet otte butikker i Thailand, og der er allerede aftalt yderligere fem butiksåbninger i 2013.

- Man må sige, at det er gået over al forventning med de butikker, vi har åbnet i Thailand. Den største udfordring er at følge med til at bygge organisationen op, fortæller Carsten Andersen i et interview med Herning Folkeblad.

Carsten Andersen har indtil videre ansat ni medarbejdere, og der bliver snart brug for flere til arbejdet med at håndtere de eksisterende franchisebutikker og planlægningen af nye. Kvik indgik i efteråret aftale med forretningskæden Boonthavorn om at åbne 10 shop-in-shop-butikker i Thailand, og Carsten Andersen afslørede i den forbindelse, at man med udsigt til stærkt stigende aktivitet i Asien ville gå i gang med at etablere produktion i landet.
Læs mere om: Kvik
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094