23948sdkhjf

Kvik skal have ny direktør

Efter 14 år i spidsen for køkkenkoncernen Kvik A/S har adm. direktør Carsten B. Andersen valgt nye udfordringer. Destinationen er Bangkok med ansvar for Ballingslövs aktiviteter i Sydøstasien.
Kvik A/S’ administrerende direktør Carsten B. Andersen stopper med udgangen af marts måned som øverste chef i køkkenkoncernen med hovedsæde i Vildbjerg ved Herning.

Med fast base i Bangkok skal han fremover blandt andet udvikle Kviks butiksnet i Sydøstasien samt udvikle Ballingslöv-koncernens potentielle sourcing muligheder i Asien.

Der er tale om opbygningen og udviklingen af et nyt forretningsområde i den svenskejede Ballingslöv koncern, der udover Kvik tæller en række af Skandinaviens allerstærkeste køkken, bad og garderobeproducenter.

Nye store muligheder
For den afgående direktør ligger der nogle spændende, og ikke mindst vigtige, opgaver i vente ude i Asien.

- Kvik åbnede allerede sidste år to butikker i Thailand, og vi kan konstatere, at der er et kæmpestort potentiale i derude. Samtidig er det nødvendigt at holde fast fokus på sourcingen af produkter, og dermed omkostningerne, for at kunne være konkurrencedygtig. Det er opgaver, jeg glæder mig meget til at tage fat på, fortæller Carsten B. Andersen og fortsætter:

- Min familie og jeg flytter derud i løbet af marts måned, så frem mod dette tidspunkt er der rigtig mange praktiske ting, der skal falde på plads.

Det bliver i familien
Det bliver den tidligere direktør i de to Ballingslöv-ejede virksomheder DFI-Geisler og JKE-Design, Erik Theill, der 1. april officielt indtræder på posten som administrerende direktør for Kvik A/S.

Han skal fungere som overgangsfigur, indtil en ny topchef er fundet. Erik Theill indtræder dog allerede nu i Kviks ledelse, der også tæller økonomidirektør Per Laustsen og markedsudviklingsdirektør Holger Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094