23948sdkhjf

Voldsom vækst i Vildbjerg – nu barsler Kvik med 120 nye butikker

Siden 2014 har Kvik kunnet bryste sig af konstant fremgang på top- og bundlinje, og 2021 blev ingen undtagelse.

Det skriver Finans, der har fået indsigt i det endnu ikke offentliggjorte årsregnskab fra køkkenproducenten i Vildbjerg.

Her er toplinjen ifølge avisen vokset 23 pct. til 1,8 mia. kr., mens resultatet på 210 mio. kr. er hele 44 pct. større end året forinden.

Adm. direktør Jens-Peter Poulsen fortæller, at fremgangen ikke alene skyldes stor efterspørgsel, men også at Kvik har arbejdet på at tilpasse sig de uforudsigelige tider og er blevet en mere agil organisation. Og trods den fortsatte usikkerhed på markedet, har man planer om at fortsætte vækstridtet.

– Markedet er lige nu uforudsigeligt med krig i Europa, fortsat corona-pandemi i Kina, inflation og andre faktorer. I den situation vælger nogle virksomheder at træde på bremsen. Vi vil dog fortsat køre videre med fuld fart og foden på speederen. Derfor investerer vi i nye butikker, markeder, digitalisering og tryk på markedsføringen, fortæller Kvik-direktøren til avisen.

Kvik, der i dag har 178 butikker i 13 lande, har således planer om, at det tal skal løftes markant de kommende år. I 2026 lyder målet på 300 butikker, og i år alene åbner køkkenkæden 24 nye forretninger, mens der i fjor blev åbnet 19.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094