23948sdkhjf

Dansk topdesign i Toronto

Den 15. maj åbner kulturminister Brian Mikkelsen udstillingen ’Danish Way of Living’ i designcentret Design Exchange i Toronto, Canada. 12 udvalgte danske designvirksomheder deltager i det fælles danske eksportfremstød.
På udstillingen i Toronto den 15. maj til 20. juni deltager 12 udvalgte danske designvirksomheder, der alle beskæftiger sig med produktion af designmøbler og produkter til boligindretning.

Deltagergruppen tæller såvel mindre nystartede firmaer som erfarne sværvægtere inden for den danske designbranche; Carl Hansen & Søn, DanSign, Ege Tæpper, Erik Jørgensen Møbelfabrik,The Republic of Fritz Hansen, Georg Jensen, Midform, Onecollection, Pandul, Rais, Stelton og Verpan.

Fælles eksportfremstød
Udstillingen danner ramme om et fælles eksportfremstød arrangeret af Det danske Generalkonsulat i Toronto i samarbejde med det danske designpromotion-firma, World Pictures.

Konsul Peter Mørk har store forventninger til de danske virksomheders entré på det canadiske eksportmarked:

- Efter at have besøgt mere end 30 af Canadas førende arkitekter, kan jeg konkludere, at der er en meget stor interesse for dansk design og danske byggeprodukter generelt.Der er i løbet af de seneste år kommet øget fokus på miljø og bæredygtighed i Canada, hvilket har skabt en stor efterspørgsel fra bygherrer og arkitekter på produkter, der er baseret på design, miljø og energibesparende løsninger, fortæller han.

Optimal platform
Med placeringen i Design Exchange, der er et centralt samlingspunkt for forskning, uddannelse og formidling af design i Canada, er de danske virksomheder sikret en optimal platform for at nå den relevante målgruppe.

Ud over at stille eksklusive udstillingsfaciliteter til rådighed deltager Design Exchange også i promoveringen af projektet over for deres medlemmer, som omfatter 20.000 designere, arkitekter og indretningsarkitekter.

Kilde: World Pictures / http://www.worldpictures.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078