23948sdkhjf

JVK Ekspres giver udsigt til vinduer til tiden

Sommer og ferietid betyder højsæson for de mange byggelystne danskere, der gerne selv smøger ærmerne op, når boligdrømmene skal gøres til virkelighed. For at sikre at byggeriet imidlertid ikke bliver sat på standby, står Jydsk Vindueskompagni nu klar med JVK Ekspres, som sikrer Danmarks hurtigste levering af vinduer og døre.
Jydsk Vindueskompagni har sat fuld speed på leveringen af vinduer og døre, så byggeprojekterne kan gennemføres til tiden.

Danmarks hurtigste levering
Konceptet hedder JVK Ekspres og sikrer Danmarks hurtigste levering af kvalitetsvinduer uanset vinduernes mål og materiale.


Fra det centrale lager leverer Jydsk Vindueskompagni nemlig vinduer og døre i standardmål fra dag til dag. Og falder boligens vinduer uden for de gængse størrelser, er der ingen grund til at sætte byggeriet på standby i flere måneder. Som de absolut hurtigste i Danmark kan Jydsk Vindueskompagni nemlig levere vinduer i specialmål på ned til fire uger.

Gode materialer sikrer høj kvalitet
Vinduer og døre fra Jydsk Vindueskompagni er udelukkende produceret i solide materialer, og uanset om valget falder på vinduer i træ, plast eller træ/aluminium, er kvalitet nøgleordet for den danske virksomhed.

For eksempel er Jydsk Vindueskompagnis trævinduer udelukkende produceret af skandinavisk fyrretræ, som i kraft af den meget høje andel af kernetræ lever op til markedets strengeste krav. Resultatet er stærke fyrretræsvinduer i topkvalitet med en lang holdbarhed.

Garantier og ordninger
Men som almindelig boligejer kan det være vanskeligt at gennemskue om et vindue er produceret i gode eller mindre gode materialer, og derfor er det vigtigt at sikre, at vinduerne har de rigtige mærkninger.

Som de første i Danmark er Jydsk Vindueskompagnis energiruder derfor CE-mærket, og det giver garanti for at kravene om miljø, sundhed og sikkerhed overholdes. Det samme gælder det røde DVC-mærke (Dansk Vindues Certificering) som fortæller, at kvaliteten af for eksempel træ er helt i top.

Med JVK Ekspres rykker Jydsk Vindueskompagni ud i ekspresfart ved at tilbyde hurtig levering af vinduer og døre i stærk kvalitet. På den måde bliver projekterne ført sikkert i mål, uanset om man gør det selv eller får hjælp fra håndværkeren.

Kilde: Jydsk Vindueskompagni - www.jvk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062