23948sdkhjf

Vinduerne åbner parallelt

WindowMaster lancerer et nyt styringskoncept, som giver store arkitektoniske fordele på facaden og et forbedret indeklima.
Facadepartier med mange store vinduer giver et flot samlet spejlbillede og føjer herved en ekstra dimension til arkitekturen. Men denne effekt har hidtil været betinget af, at alle vinduerne er lukkede.

Nu kan problemet med, at de enkelte vinduer åbnes i forskellige vinkler, imidlertid løses. WindowMaster i Vedbæk lancerer nemlig et helt nyt styringskoncept, der åbner vinduer ved hjælp af elektriske kædemotorer, som forskyder hele vinduesrammen parallelt i udadgående retning. Ruderne på facaden vil derfor altid have den samme vinkel - uanset om vinduerne er åbne eller lukkede - og det betyder, at muligheden for et flot samlet spejlbillede altid er til stede.

Det nye koncept hedder ”Parallel-vinduet” og tilbydes monteret og leveret i vinduer fra stort set alle de kendte og førende mærker. Vinduerne er både motordrevne og fjernstyrede, og de kan indgå som en integreret del af WindowMasters indeklimaløsning med Naturlig Ventilation, hvor bygningers indeklima reguleres ved hjælp af et styret luftskifte gennem vinduerne.

Parallel-vinduet er dog ikke kun et plus for arkitekturen - det bidrager også til et bedre indeklima med mindre træk og støj. Når vinduet åbner parallelt, fordeles luftstrømmen jævnt over de fire sider, og det betyder alt andet lige, at ventilationen bliver mere behagelig med mindre træk. Og når åbningen er mindre, vil den udefra kommende støj også blive reduceret.

WindowMaster leverer løsninger til Naturlig Ventilation ved at kombinere en omfattende viden om ventilation og indeklima med mangeårig erfaring inden for vinduesautomatik, facadeteknik og styringsløsninger. Naturlig Ventilation går i korte træk ud på at regulere bygningens indeklima ved hjælp af et kontrolleret luftskifte gennem mere eller mindre åbne vinduer.

Herved udnyttes de naturlige drivkræfter, som skabes af temperatur-forskelle mellem ude og inde, vinden omkring bygningen samt den termiske indendørs opdrift. WindowMaster anvender “state of art”-styringsteknologi til løsninger inden for Naturlig Ventilation og tilpasser herved løbende vinduernes åbninger til den aktuelle sol-, vind- og vejrbelastning samt til den ønskede kvalitet af indeklimaet.

WindowMaster leverer også løsninger med automatisk vinduesåbning til eksempelvis natkøling, brandventilation, solafskærmning og comfortkøling.

Kilde: WindowMaster - www.Windowmaster.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142