23948sdkhjf

Ny direktør hos Kvik

Køkkenvirksomheden har ansat Jens-Peter Poulsen som ny administrerende direktør. Han kommer til Vildbjerg fra en ledende stilling i Lego-koncernen.
Hos Kvik i Vildbjerg har Erik Theill været midlertidig direktør, siden Carsten B. Andersen for godt 10 måneder siden rejste til Bangkok for at blive ansvarlig for Ballingslöv-koncernens aktiviteter i Sydøstasien.

Nu er der omsider fundet en permanent afløser. Ifølge Herning Folkeblad har Kvik ansat 45-årige Jens-Peter Poulsen som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling i Legos ledelsesgruppe og ser frem til de nye udfordringer i køkkenbranchen:

- Jeg har altid godt kunnet lide at komme de steder hen, hvor der var noget at rive i, og hvor der virkelig var nogle udfordringer. Og det må man sige, at det har køkkenbranchen som helhed lige nu. Samtidig har Kvik helt fra starten udfordret den måde, man har tænkt på i branchen, og den lyst til at tænke nyt har også tiltalt mig, siger han til avisen.

Kvik havde et godt regnskabsår i 2011/12,hvor det blev til fremgang på både top- og bundlinje , og Jens-Peter Poulsen forventer en fortsat positiv udvikling i virksomheden. Han peger på, at Kvik – med over 130 butikker i 10 lande – står godt rustet til at tage kampen op i et fortsat vanskeligt marked.
Læs mere om: Kvik
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078