23948sdkhjf

Første spadestik til anderledes showroom

I morgen tages første spadestik til Actona Company’s 6000 kvadratmeter store og anderledes showroom.
Actona Company A/S - en af Europas førende møbelvirksomheder - der ligger i Tvis ved Holstebro, har lavet byggekontrakt med Gråkjær Industribyg A/S om bygning af et 6.000 m2 stort og anderledes showroom, hvor møbelindkøbere fra hele verden kan se virksomhedens internationale produktsortiment.

Yderligere indgår i kontrakten en tilbygning af yderligere 6.200 m2 lager. Byggeriet løber op i en samlet investering på ca. 70 mill. kroner.

Når de nye bygninger står klar omkring nytår vil der være ca. 31.000 m2 under tag ved hovedkontoret i Tvis.

For at fremtidssikre Actona Company A/S har firmaet erhvervet 70.000 m2 grund og påtænker at opføre i alt 22.000 m2 lager, startende med det byggeprojekt, der nu sættes i gang.

Med det nye showroom er der skabt seriøse og præsentable rammer til fremvisning af møbelprodukter, og firmaet vil i fremtiden kunne byde sine besøgende i Holstebro velkommen til et hus fyldt med store oplevelser.

I morgen fredag den 13. april 2007 kl. 12.30 tages første spadestik til nybyggeriet. Det vil være Orla jepsen fra Actona og John Gråkjær fra Gråkjær A/S, der i fællesskab vil udføre den symbolske handling.

Kilde: Actona Company A/S - www.actona.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078