23948sdkhjf

Himmelske limtræskonstruktioner fra Moelven

Under det norske byggegalla 2007 blev Tautra Maria-klosteret kåret som Årets Byggeri 2006 og Utsiktspunkt Stegastein modtog prisen for Årets Anlæg – Moelven leverede omfattende limtræskonstruktioner til begge byggerier.
Moelven Limtræ A/S i Norge leverede limtræskonstruktioner til Årets Byggeri i Norge 2006 - Tautra Maria-klosteret ved Trondhjem-fjorden.

Juryen, der udpeger vinderen af prisen, Årets Byggeri, lægger vægt på kvalitet og selve byggeprocessen, hvor det især er forholdet mellem bygherre og alle involverede parter, der er i fokus.

I dommerkommitteens motivation for prisen Årets Byggeri lyder det:

- Vinderprojektet er fremragende udført. Det har en klar miljøprofil og en spændende arkitektur. Det er komplekst og anvender forskellige materialer. Bygherren har været krævende og speciel og efterfølgende yderst tilfreds med resultatet.

Tautra Maria-kloster er udført i totalentreprise af NCC Construction og Jensen & Skodvin arkitektkontor – og med Moelven som leverandør af samtlige limtræskonstruktioner.
Året Anlæg 2006 & Moelven
En anden Moelven-konstruktion, der har modtaget hæder, er Utsiktspunkt Stegastein, der er en del af Norges store turistprojekt. Projektet modtog prisen Årets Anlæg 2006.

Juryens kommentarer til dette projekt lyder:

- Årets vinder er et strålende eksempel på hvilke resultater, der kan opnås, når fokus lægges på kvalitet i udførelse, organisering af byggeprocessen og samarbejde. Utsiktspunkt Stegastein udmærker sig ved, at det er resultatet af en national satsning samtidig med at arkitekturen og valget af materialer fremhæver norsk natur og oplevelser. Kvaliteten er synlig for alle.

Kilde: Moelven – www.moelven.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093