23948sdkhjf

Fumac ser frem mod overskud

Den vestjyske møbelfabrik forventer sorte tal på bundlinjen for første gang i fem år, efter det i det overståede regnskabsår er lykkedes at vende udviklingen.
Fumac A/S forventer at komme ud af det indeværende regnskabsår med sorte tal på bundlinjen for første gang siden 2007/08.

Det skriver ledelsen i årsrapporten for 2011/12, som viser flere positive tegn på fremgang.

- Koncernen har i starten af det nye regnskabsår haft yderligere fremgang i omsætningen, og der forventes et overskud for det kommende år, konstaterer ledelsen i årsrapporten.

Direktør Tommy Jensen bekræfter de positive forventninger over for Wood Supply, men understreger samtidig, at markedsituationen gør det svært at sætte konkrete tal på forventningerne til overskuddet.

Flere store projekter
I det forgangne regnskabsår er det blandt andet lykkes for Fumac at øge bruttofortjenesten fra 5,4 til 14,5 mio. kr., ligesom årets resultatet er forbedret fra et underskud på 11,2 til 1,9 mio. kr.

Endvidere har virksomhedens ejer, Hanbjerg Møbelfabrik Holding ApS, forhøjet selskabskapitalen i Fumac med 10 mio. kr. i regnskabsåret.

Blandt de nyeste tiltag er en ny serie af borde til videokonferencer, Switch Media. Virksomheder har i dag fokus på nye områder, hvor de kan hente store besparelser. Et af disse områder er at gå fra fysiske møder til videokonferencer. De danske designere Busk+Hertzog har designet en helt ny serie til formålet, som Fumac forventer sig meget af.

Virksomheden beskæftiger i dag knap 65 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069