23948sdkhjf

Ekstraordinære omkostninger giver underskud hos Røsfeld

Leverandøren af kontormøbler og -artikler kom igen i 2011/12 ud med røde tal på bundlinjen. Underskuddet er dog reduceret markant, og der ventes plus i det kommende år.
Efter et underskud på -1,2 mio. kr. efter skat i 2001/11 gik Røsfeld A/S ind til regnskabsåret 2011/12 med forventningen om et positivt resultat.

Året har imidlertid ikke udviklet sig som forventet, og facit er et underskud på -0,39 mio. kr. efter skat. Det fremgår af virksomhedens netop offentliggjorte årsregnskab.

Ledelsen betegner resultatet som utilfredsstillende og begrunder dels underskuddet med vanskelige markedsvilkår og dels, at regnskabsåret har budt på en hel del ekstraordinære omkostninger; blandt andet i forbindelse med fratrådte medarbejdere og outsourcing af møbellogistikken. Endvidere har der været udgifter i forbindelse med virksomhedens indtræden i den frivillige kæde Redoffice.

- Generelt er markederne for både kontormøbler og -artikler under stærkt pres, og vi mærker et mindre fald i både dækningsgrad og omsætning, oplyser Røsfeld, der forventer, at de seneste tiltag vil være medvirkende til, at regnskabsåret 2012/13 slutter med et positivt resultat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078