23948sdkhjf

Ambiente vender minus til plus

En betydelig vækst i omsætningen gav sorte tal på bundlinjen hos den østjyske virksomhed, der udvikler messekoncepter, butiksindretning og interiør.
Et begivenhedsrigt regnskabsår sluttede positivt for Ambiente A/S, der kom ud af 2011/12 med et lille overskud på 65 t.kr. – en væsentlig forbedring i forhold til de foregående tre år, der tilsammen har gav et underskud på mere end 11 mio. kr.

Overskuddet er kommet i hus efter et år, hvor omsætningen er øget med 28 procent og bruttofortjenesten er med 17 pct. til 7,4 mio. kr.

Ambiente blev etableret i 1999 med ambitionen om at skabe anderledes messe-, butiks- og interiørkoncepter, og siden er der gennemført flere end 1.000 projekter for bl.a. Actona, Loft & Roomers og svenske Furninova. Sidstnævnte er i øvrigt en del af ejerkredsen i virksomheden.

Ledelsen forventer fremadrettet en væsentligt forbedret indtjening – ikke mindst i lyset af, at Ambiente sidste år samlede produktion, showroom og administration i en 4.000 m2 stor bebyggelse i Højbjerg ved Aarhus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093