23948sdkhjf

DREMA 2007 – Den 23. udgave af den prestigefyldte udstilling er på trapperne

Den 24. – 27. april 2007 lyder start-skuddet for den 23. udgave af DREMA i Poznan i Polen. På udstillingen præsenteres de sidste nye teknologier indenfor træ- og møbelindustrien.
På den kommede udstilling vil der blandt andet indgå en løbende debat om træindustriens udvikling i Polen, og en komplet møbel-produktions-linje vil være i konstant bevægelse. Begge dele skal skabe grobund for inspiration og diskussion.

De besøgende vil få rig mulighed for at opleve det sjette Craftsmen’s Wood Forum; det sjette polske mesterskab i Nail Hammering; en udstilling af gamle maskiner og værktøjer og et foredrag om træ- og møbelfaget i fortiden og meget mere.

DREMA 2006 har vist gode resultater. Kombinationen af eksisterende virksomheder indenfor træ- og møbelindustrien og de mange nye up-coming virksomheder, der deltager på udstillingen, giver en vis dynamik og mange investorer – store som små – går ikke forgæves i de deres jagt efter nye teknologier og samarbejdspartnere.

DREMA 2007 bliver som i 2006 afholdt samtidigt med FURNICA 2007, hvor møbelproducenter kan finde et bredt udvalg af de nyeste komponenter indenfor møbelproduktion. At disse to messe løber af stabelen samtidig er ikke et tilfælde; erfaringen har vist, at de besøgende ved et besøg på begge messer kan opnå en omfattende viden om, hvad træ- og møbelindustrien kan tilbyde netop nu.

Kilde: DREMA 2007 – http://www.drema.pl

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078