23948sdkhjf

Hay vinder Dansk Designråds Årspris

Mette og Rolf Hay, grundlæggere af møbelbrandet Hay, har modtaget Dansk Designråds Årspris og kommer dermed i selskab med navne som Hans Wegner, Verner Panton og Nanna Ditzel.
Dansk Design Center i København dannede rammen, da Dansk Designråds Årspris 2012 blev uddelt torsdag aften i sidste uge. Prisen gik i år til Mette og Rolf Hay, som på få år har skabt et nyt, anerkendt varemærke i den danske møbelbranche.

Designrådets formand, Mads Nørgaard, gav følgende begrundelse for valget:

- På få år er det lykkedes jer at skabe en virksomhed, der, som den mest naturlige ting i verden, samarbejder med de bedste designere fra nær og fjern – uden skelen til hverken nationalitet eller baggrund. Der er en holdning bag alt I gør.

Dansk Designråds Årspris er blevet uddelt siden 1980 og er tidligere gået til blandt andre Hans Wegner, Verner Panton, Nanna Ditzel, Jørgen Nørgaard, Bo Linnemann og Knud Holscher.

Rolf og Mette Hay var stolte over Rådets anerkendelse og sagde blandt andet:

- Vi er blot et par, der har valgt at bruge vores tid på at arbejde med det, vi elsker – og vi bliver hver dag overraskede over, at der er andre end os selv, der kan lide det, vi laver.

Hay offentliggjorde for nyligt sit 2011/12-regnskab med et rekordstort overskud på 14,7 mio. kr. efter skat. Læs mere i artiklen Væksten fortsætter hos Hay

Kilde: Hay

Læs mere om: HAY
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11