23948sdkhjf

Væksten fortsætter hos Hay

BS Studio A/S, der er selskabet bag møbelfirmaet Hay, fortsætter de seneste års positive udvikling målt på både top- og bundlinje.
Det kendte varemærke Hay fortsatte fremgangen i regnskabsåret 2011/12 med vækst på både top- og bundlinje.

Bruttofortjenesten lød på 44,4 mio. kr., hvilket er over 27 procent højere end i 2010/11-regnskabsåret, og næsten svarer til en tredobling på bare fire år.

Antallet af ansatte steg fra 44 til 56 i 2011/12, og bundlinjen kastede et rekordstort overskud af sig i form af et resultat efter skat på 14,7 mio. kr.

Over for dagbladet Børsen fastslår direktør Rolf Hay, at omsætningen er steget med omkring 40 procent i 2011/12, og at fremgangen er fortsat ind i det nye regnskabsår.

- Danmark er stadig vores største marked, men det bliver det ikke ved med at være. Vi har stærk vækst i Tyskland, skarpt fulgt af Sverige. I Norge går det sindssygt godt i år, siger han blandt andet.

Rolf Hay sidder også i selskabets bestyrelse, som desuden omfatter hustruen Mette Hjort Hay samt Troels Holch Povlsen, der blandt andet er kendt som stifteren af den milliardomsættende tøjkoncern, Bestseller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062