23948sdkhjf

Cube Design lægger an til udvidelser

Den østjyske producent af kontormøbler har købt en 30.000 m² stor naboejendom i forventning om, at produktionen får brug for mere plads i de kommende år.
Efter en svær periode kom Cube Design tilbage på sporet i 2011, hvor omsætningen steg med mere end 20 procent, og hvor to års underskud blev vendt til et overskud på 1,3 mio. kr. før skat.

Virksomheden forventer yderligere fremgang i de kommende år, og med afsæt i en ny vækststrategi har Cube Design nu indledt en udvidelse af det eksisterende produktionsareal.

- Vi råder i dag over 10.000 m² administration og produktionsareal, men de kommende års strategiske udvikling vil kræve mere plads til vores møbelproduktion. Derfor har vi købt naboejendommen til vores produktionsarealer på Vadstedvej i Svenstrup, fortæller administrerende direktør Benny Sørensen.

Han kom til Cube Design fra Sapa Profiler i juni måned i år og har fået en god start på sit virke i Hammel-virksomheden. 2012-forventningerne om yderligere vækst i både omsætning og indtjening ser ud til at blive indfriet, og det skaber et fornuftigt fundament for den kommende strategiske udviklingsproces.

- Vi står foran en periode, hvor vi skal have gennemført strukturelle ændringer internt i organisationen. Ændringerne omfatter både administration og produktion, og hensigten er at blive bedre til at efterleve både kunders og egne krav om fornyelse og tættere samarbejde, forklarer direktøren.

Nabogrunden er en tidligere landbrugsejendom på ca. 30.000 m². Nedrivningen af de eksisterende bygninger ventes indledt den 1. april 2013, hvorefter Cube Design vil være klar til en eventuel udvidelse af sine produktionsarealer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078