23948sdkhjf

Jema Wood tilbyder nye produkter

Jema Wood A/S, der tilbyder et bredt sortiment af spånplader og møbelkomponenter fra førende producenter i Finland og Baltikum, kan nu også tilbyde melaminbelagte spånplader og komponenter til anvendelse i badeværelser og vaskeskabe.
Jema Wood i Frederiksund, der er leverandør af krydsfinér, spånplader, MDF og træfiber mm., kan nu også tilføje melaminbelagte spånplader og komponenter fra finske Puhos Board, TNC Components og REPO til sortimentet.

Fra Puhos Board forhandler Jema Wood nu Puhos 5, der er en melaminlinet, V313, spånplade. Den kan leveres som råspån, melaminbelagt eller som færdige komponenter med kanter, boringer og fræsninger efter ønske. Pladen eller komponenterne er ideelle til anvendelse i eksempelvis badeværelser, vaskeskabe eller andre steder, hvor der er høj fugtighed.

Desuden forhandler Jema Wood melaminbelagt spånplader og korpusdele fra TNC Components, der er ideelle til køkkener med kanter, boringer og udfræsninger.

Og som noget helt nyt forhandler Jema Wood også et bredt sortiment af melaminbelagte spånplader, standard- eller fixmål, fra REPO fabrikken. Spånpladerne kan også kantes med ABS og kan fås i mere end 50 forskellige farver og trædecorer.

Kilde: Jema Wood.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078