23948sdkhjf

Howe fortsætter fremgangen

Med sin største ordre til dato er møbelproducenten fra Middelfart godt på vej til at realisere sit mål om en vækst i omsætningen på 25 procent.
Howe har sikret sig sin største ordre nogensinde, og skal i den kommende periode producere flere end 3.500 eksemplarer af sin ”40/4”-stol til et nyopført campus ved universitetet i tyske Frankfurt.

Tilbage i september 2008 leverede Howe ca. 1.700 stole til universitetet i Frankfurt, og da man stod overfor opførelsen af et nyt campus; Campus Frankfurt Westend, faldt valget igen på Howes ikoniske ”40/4”-stol – et valg som både arkitekt og sponsorerne bag det nye campus enige om.

Hos Howe har man arbejdet på projektet i lidt over et år, og da ordren kom i hus midt i oktober, blev det fejret med maner. Nu ser man frem til at skulle levere stolene hen over november og december måned – og ikke mindst til at se stolene i brug i både klasselokaler og auditorier samt møde- og konferencelokaler.

Ambitiøs vækststrategi
I 2011 nåede Howe en omsætning på 94 mio. kr. i indkomne ordrer, som var en stigning på 21 procent i forhold til året før. I år forventer man at nå målet på 120 mio. kr. og dermed altså en yderligere fremgang på 25 procent.

Lidt længere fremme er målet for 2013 at nå 150 mio. kr. i indkomne ordrer, og det er en ambitiøs – men bestemt realistisk – målsætning, lyder det fra Sales & Marketing Manager Lars Bruntse.

- En af årsagerne til vores vækst skyldes nye produkter, hvor vi har lanceret to i 2012 og forventer flere lanceringer i 2013. Derudover skyldes det en yderligere penetrering af de forskellige markeder samt en udvidelse af vores salgsnetværk, siger Lars Bruntse.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125